Zakaj izbrati to potovanje?

  • Doživite francosko prestolnico v kulinarični luči
  • Obiščite tržnico Place Monge v osrčju Latinske četrti
  • Sprehodite se po kulinaričnih ulicah Mouffetard in Montmartre
  • Udeležite se kuharskega tečaja Cordon Bleu

 

Predvidene časovnice poletov:

  • AF1037  21MAR  LJU  CDG  12:10   14:10
  • AF1236  24MAR  CDG LJU   15:35   17:25

Kulinarični Pariz v družbi chefa Bineta Volčiča

Čas potovanja: 4 dni

Cena na osebo že od: 1029€

Mesto, ki je vedno opisano z največjimi presežki. Pariz – mogočen, uživaški in zapeljiv, mesto »joie de vivre«. Prepoznaven po ikoničnem Eifflovem stolpu. Namesto rdeče preproge nam nudi prostrano avenijo Elizejskih poljan, nad katero se dviguje Slavolok zmage. Z muzeji in galerijami, ki hranijo stoletja ustvarjanja največjih evropskih mojstrov. S kavarnami in restavracijami, kjer uveljavljeni chefi predajajo naprej svoje znanje ter ustvarjajo nove generacije kulinaričnih mojstrov. S tržnicami, katerih vrvež potegne vase in doda obisku mesta čisto novo dimenzijo. Z odličnimi vini, omamnimi siri in dišečimi pekarnami. In še bi lahko naštevali…

Verjetno si marsikdo od nas želi, da v Parizu ne bi bil zgolj opazovalec in raziskovalec, temveč da bi okuse, barve in vonjave lahko zares doživel in jih tudi soustvarjal. Za vse hedoniste smo tokrat pripravili drugačno izkušnjo raziskovanja tega mogočnega mesta - kulinarično doživetje Pariza v družbi chefa Bineta Volčiča, ki mu Pariz predstavlja drugi dom. Tu se je šolal na elitni kuharski šoli Cordon Bleu in v njegovi družbi bomo Parizu odstrli tančico, pod katero se skriva bogastvo edinstvene kulinarike. 

map
V ceno je vključeno

  •  letalski prevoz Ljubljana – Pariz - Ljubljana z vključenimi letališkimi in varnostnimi pristojbinami,
  •  8 kg ročne in 23 kg oddane prtljage na osebo
  •  avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče s panoramskim ogledom mesta,
  •  3 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3-4*
  •  obisk bližje tržnice Place Monge in ulice Mouffetard, ki je prepletena s stojnicami
  •  slovensko vodenje in spremstvo
  •  turistično takso v hotelu
  •  DDV in organizacijo potovanja

Doplačila na osebo (ob prijavi):

  • za skupino manjšo od 30 oseb 90 €,
  • enoposteljna soba 230 €
  • udeležba na kuharskem tečaju CORDON BLEU (trajanje približno 6,5 h) 270 € (min. 15 pax)
  • vstopnina v kabaret Paradis Latin (vstopnina in steklenice penine (0,5 l)) od 145 €
  • ladjica po Seni 23€ 

Doplačila na osebo (na poti):

  •  10 vstopnic za metro pribl. 21 €
  •  1 kozarec šampanjca na ladjici po Seni pribl. 12€ (plačilo možno samo s kreditno kartico)

Seznam ponudb

št. ponudb: 0